به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک توحید لو پیش بینی كرد، از هر هكتار به طور متوسط 200 كیلوگرم محصول برداشت شود.
وی با اشاره به اینكه سال گذشته از هر هكتار 500 كیلوگرم محصول به دست آمده بود، اظهار كرد: علت این كاهش تغییر شرایط آب و هوایی ناگهانی (سرمای هوا و بارندگی) در اوایل سال و زمان شكوفه كردن درخت های زیتون بود.
وی ارقام زیتون تولیدی ساوه را كروناكی، كنسروالیا، روغنی، مانزالیا، ماری و دو منظوره دانست و اظهار كرد: دومنظوره معروف ترین زیتون تولیدی ساوه است كه در تولید كنسرو و روغن كشی استفاده می شود.
وی بیان كرد: زیتون ساوه با توجه به شرایط آب و هوایی یكی از مرغوب ترین روغن های زیتون كشور است كه دارای مقدار بالایی از اسیدهای چرب مفید است.
برداشت زیتون تا اواخر مهرماه در شهرستان ساوه ادامه دارد./س