مقدم افزود: چون کودکان در اثر ارتباطات و تعاملات و معاشرت با دوستان موفق به کسب مهارت زندگی در بطن جامعه میشوند، اهمیت دوست و دوستیابی به شکل قابل توجهی بیان میشود.
وی با بیان اینکه همه خانوادهها نگران دوستیابی صحیح فرزندانشان هستند، تصریح کرد: والدین باید توجه داشته باشند که نقش والدین با کمتر بودن سن کودکان در امر دوستیابی بیشتر میشود.
این جامعه شناس ادامه داد: والدین با بیشتر شدن سن فرزندان خود نباید تصور کنند که آنها باید به حال خود رها شده و در انتخاب دوست به شکل کاملاً مختار عمل کنند، چرا که با افزایش سن فرزندان، نقش والدین از انتخاب دوست به کنترل و نظارت غیرمستقیم تغییر پیدا میکند.
مقدم با بیان اینکه والدین باید ارتباط خود را با والدین دوستان فرزندانشان زیاد کنند، اظهار کرد: ارتباط صحیح والدین با والدین دوستان فرزندانشان باعث میشود که شناخت آنها نسبت به دوست فرزندشان بیشتر شده و نظارت کافی در این زمینه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: والدین باید توجه داشته باشند که روابط آنها با فرزندانشان به گونهای باشد که هر اتفاقی که خارج از خانه برایشان میافتد را به پدر و مادر خود بگویند و چیزی را از آنها مخفی نکنند و والدین را به عنوان همراه و همدلی صمیمی برای بیان حرفهایشان حفظ کنند./س