خسرو عزیزی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: اصناف حلقه اتصال اقتصاد کشور به بدنه جامعه و مبارزان خطوط مقدم اقتصاد مقاومتی هستند.
وی ادامه داد: امروز دو نسخه از اقتصاد در سطوح بینالمللی شامل اقتصاد ریاضتی در اروپا در پی بحران های چند سال اخیر این کشور ها و در مقابل، اقتصاد مقاومتی در ایران مطرح است.
عزیزی افزود: در مقابل مفهوم اقتصاد مقاومتی، مقاومت در برابر موانع و مشکلات پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور ها مطرح است که همه اقشار جامعه در هر حرفه و شغلی به فراخور خود، می تواند این موانع را شناسایی و با آنها مقابله کنند.
معاون برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه اضافه کرد: پیش از آغاز جنگ های جهانی اول و دوم، رویکرد اقتصادی کشورها مبتنی بر یکی از دو حالت کاپیتالیستی (سرمایه داری) و یا امپرالیستی بود که ملل دنیا با مورد نخست به دلیل مبتنی بودن بر اصول و روابط اقتصادی مشکلی نداشتند.
وی بیان کرد: اما مورد امپرالیستی که به معنای اقتصاد توام با زور و فشار است، با تاراج ملتها به خصوص کشور های ثروتمند نفت خیز، دارای مغزهای متفکر و یا مواهب و منابع طبیعی، جهان گشایی را دنبال می کرد.
عزیزی ادامه داد: متاسفانه رویکرد اقتصاد امپرالیستی به شیوههای مختلفی نظیر لشکرکشی، جلوه فریبنده کالاهای صنعتی و ... در ادوار مختلف در کشورمان تسری یافت.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه تصریح کرد: این مهم به گونه ای جامعه را وابسته و اذهان را پاک کرد که امروز به یکی از ریشه های اساسی مشکلات اقتصادی تبدیل شده است./س