به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران در اروميه انگور هاي مثل قره شيره –كرد بوغان- رزاقي- پشيگ گوزي جهت پختن شيره انگور مناسب هستند انگورهارادرمحل مخصوص كه مثل يك مخزن كوچك ورو باز است مي ريزند پس از پر شدن مخزن سه نفر پاهاي خود را شسته وداخل مخزن مي شود وبا شادي انگور ها رابا لگد پا ي خود له مي كند واب انگور بوسيله شيري كه در مخزن تعبيه شده به ظرف بزرگ مي ريزد
اب انگور را حرارت داده واز ان دوشاب مي گيرند واز تفاله هاي انگور نيز براي تهيه سركه استفاده مي شوداين جشن يكي از پرهيجان ترين مراسمات باغداران اروميه مي باشد ونهايتا درهرمرحله از تهيه اب انگور ازميهمانان پذيراي مي شود جمع شدن همسايه واقوام دورهم براي تهيه دوشاب حس قدر داني را در ميان انان تقويت مي كند اقوا م نيز درحاشيه دوشاب پزي به حل مشكلات خانوادگي وافزايش دوستي تلاش مي كنند./س