رضا ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برنامه های کارشناسان سازمان حاکی از آن دارد که 42 هزار تن گوشت قرمز از دام های سنگین و 26 هزار تن از دام های سبک استحصال شود.
وی تصریح کرد: دامداران شهرستان تبریز در دام سنگین و دامداران شهرستان اهر در دام سبک بیشترین امتیاز یعنی تعداد دام را دارا هستند.
ثقلینی ادامه داد: کارشناسان شهرستان تبریز را با تولید 840 تن گوشت از گاوهای اصیل، 1760تن از گاوهای آمیخته، 218 تن از گاوهای بومی و 380تن از گاومیش در میان 20 شهرستان استان در تولید گوشت قرمز تواناتر می دانند.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: شهرستان اهر نیز با تولید 2700 تن گوشت گوسفند و 370 تن گوشت بز در مجموع 3070 تن گوشت قرمز از دام های سبک را تولید خواهد کرد.
ثقلینی اظهار داشت: شهرستان های آذرشهر و اُسکو در دام های سنگین و مراغه، مرند و میانه در دام های سبک نیز برتری دارند.
ثقلینی تاکید کرد: افزایش رانمان تولید گوشت گوسفند، ضریب تبدیل گوشت و شیر بز و تقویت نژاد شیری بز از مهم ترین برنامه های کارشناسان سازمان در سال جاری است./س