وی بیان کرد: با اضافه کردن مقداری كاكائو میتوان شیر را طعمدار کرد، البته مقدار زياد آن به دلیل داشتن اگزالات از جذب كلسيم شير جلوگيري ميكند.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور راههای دیگر خوراندن شیر به فرزندان را اینگونه توضیح داد: ميتوان شير را در قالب غذاهايي مثل فرني و شير برنج به كودكان داد و يا از فرآوردههاي شير مانند ماست، پنير و كشك در وعده صبحانه، ناهار و شام يا بستني در ميانوعده استفاده کرد.
شوروزی در ادامه اظهار داشت: برخي از كودكان سنين مدرسه از خوردن گوشت و سبزیجات امتناع ميورزند، در حالي كه مصرف گوشت بهعنوان منبع عمده پروتئين با كيفيت خوب، آهن و روي حائز اهميت است.
وی به مادران توصيه کرد: در غذاهايي كه مورد علاقه كودك مانند ماكاروني، كتلت، همبرگر و كباب از گوشت چرخشده استفاده كنند./س