به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، مصرف بیش از 3 فنجان چای به دلیل دریافت کافئین زیاد، قند و یا شکری که همراه با چای مصرف می شود و همچنین کاهش جذب آهن موجود در مواد غذایی توصیه نمی شود.
روزانه بیش از یک میلیارد فنجان چای در دنیا مصرف می شود و وجود کافئین، فلوئور و به خصوص آنتی اکسیدانها و تاننها از بروز برخی سرطانها پیشگیری میکند.
مقدار آنتی اکسیدان موجود در برگ سبز چای بیشتر از چای سیاه بوده و خواص درمانی آن بیشتر است اثربخشی چای سبز زمانی است که روزانه دو فنجان به صورت مستمر مصرف شود.
چای سیاه پرطرف دار ترین و پرمصرف ترین گونه چای در دنیا است، این چای به دلیل داشتن کافئین در رفع خستگی و خواب آلودگی موثر است و یک فنجان چای سیاه حدود 60 میلی گرم کافئین دارد.
چای های طعم دار اگر مخلوط با میوههای خشک طبیعی یا ادویه (دارچین، هل) تهیه شده باشد دارای طعم خوب و خواص آنتی اکسیدانی مضاعف نیز خواهد بود، در صورتی که فقط از اسانس میوه و یا ادویه ها استفاده شود مصرف زیاد آن توصیه نمی شود./س