امام جمعه شهرستان نیشابور گفت: بزرگترین فلاسفه و دانشمندان طب در دین اسلام بودند و در اسلام پزشکی به‌عنوان یک کار خداپسندانه و یک واجب کفایی مد نظر است.




به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  مشهد  حجت‌الاسلام اسماعیل مقری‌موذن در همایش یادمان دفاع مقدس در دانشکده‌ی علوم بهداشت نیشابور افزود: آموزش تقیدات دینی جزئی از اسلام است مثل جنگ که ما با انگیزه‌ دینی وارد شدیم.

وی عنوان کرد: سلامتی، امانت و ودیعه‌ی الهی است و پزشکی در طول تاریخ اسلام بخشی از علوم اسلامی است.

امام جمعه شهرستان نیشابور بیان داشت: بحث سلامتی، بهداشت و توانمندی جسمی از نظر دین ما مسألهی مهمی است که روایات و دیدگاه‌های بسیاری از اهل بیت در این رابطه آمده است.

مقری ادامه داد: در اهمیت سلامتی و بهداشت همین بس که از پیامبر اکرم(ص) سوال شد که وقتی ما مریض می‌شویم باید خود را مداوا کنیم؟ پیامبر(ص)فرمود: شما موظفید خود را درمان کنید، از این دو نکته استنباط می‌شود که یک، دارو را پیدا کنیم و دوم اینکه باید استفاده کرد و درمان شد.

وی خاطرنشان کرد: در بحث پزشکی، اسلام برای تماس محرم و نامحرم حدودی تعیین کرده است و ضروریت‌ها و اولویت‌هارا مشخص کرده است که با توجه به تقیدات مذهبی بیش از حد پیش نروید.

این مقام مسئول تصریح کرد: پشتوانه بخشی از پیشرفت‌های کشور اعتقادات مذهبی، دینی، ایمانی و انقلابی بوده است.

مقری اضافه کرد: شهدا به رشد و اندیشه‌های والایی رسیده بودند که به خاطر خدا، از بهشت گذشتند در حالی که در قرآن برای شهدا بهشت وعده داده شده است.

وی بیان کرد: جنگ در کنار خسارات مادی، جانی و انسانی برکاتی مانند شهدا، فرهنگ شهادت، تحول معنوی، شناخته شدن چهره‌های پنهان در پرده نفاق هم داشت.

امام جمعه نیشابور عنوان داشت: انقلاب اسلامی فقط در شهرهای بزرگ بود اما جنگ تحمیلی فرهنگ انقلاب را تا دورترین نقاط کشور برد.

مقری گفت: رزمنده‌های ما هرکدام معلم بزرگی برای ملت بودند و حال و هوای دین‌مداری، خدا‌مداری، تکلیف‌مداری و بی‌ادعا جنگیدن در صحنه جنگ حاکم بود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: جنگ به واقع دانشگاهی بود که آن را وظیفه و تکلیف شرعی خود میدانستند./س

برچسب ها: امام ، جمعه ، شهرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.