به گزارش
گروه علمي،پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، لیلا شورورزی،کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن بیان این مطلب گفت: نتايج بررسي كشوري سال 1377 كه توسط دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت انجام شده نشان داده است كه 50 در صد كودكان 6 تا 12 ماهه و 90 درصد كودكان 1 تا 2 ساله هر روز پفك مي خورند.
لیلا شورورزی گفت: خــوردن پفـــك بخصوص قبل از وعده هاي غذايي بدليل ايجاد سيري كاذب كــودكــان را از خــوردن وعده هاي اصلي كه بايد مواد مغذي مورد نياز براي رشد را تامين كند باز مي دارد. از سوي ديگر نمك زياد آن ذائقه كودك را به خوردن غذاهاي شور عادت مي دهد.
وی افزود: انــواع چيپس ها علاوه بر شور بودن، به دليل چربي زيادي كه دارند موجب چاقي بي رويه كودكان مي شوند. مطالعات متعددي رابطه بين خوردن مواد شور در كودكي و افزايش فشار خون در دوران بزرگسالي را به اثبات رسانده است.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد: نوشيدن بي رويه نوشابه نيز به ويژه همراه با غذا علاوه بر سيري كاذب، جذب مواد مغذي مانند كلسيم را مختل مي كند و فرد را دچار کمبود کلسیم می کند./ح