رمضان اظهار داشت: آمريكا براي حفظ منافع و تحقق اهداف خود، برخوردي دوگانه در قبال هرآنچه كه مربوط به خاورميانه مي شود، دارد.
وي افزود: واشنگتن مقاومت را منع مي كند و هركسي را كه تلاش مي كند از حق خود در بازپس گيري خاك و ميهن خويش دفاع كند، تروريسم مي داند و در ليست گروههاي تروريستي قرار مي دهد، در حالي كه سازمانهاي تروريستي واقعي را تبرئه مي كند و آنها را در فهرست سازمانهاي غيرتروريستي قرار مي دهد.
رمضان خاطرنشان كرد: تروريسم همه ملت هاي بي گناه منطقه و همه ملت هاي جهان از جمله ملت آمريكا كه حوادث 11 سپتامبر را محكوم كردند، تهديد مي كند. ولي متاسفانه سياستمداران آمريكايي گروهك تروريستي منافقين را كه دست به جنايتهاي بسياري عليه ملت ايران و عراق زده و در سطح جهان در فهرست سازمانهاي تروريستي قرار گرفته بود، از ليست گروهك هاي تروريستي حذف كردند.
وي خاطرنشان كرد: براي تعيين تروريستي بودن يا نبودن يك سازمان، قانون ملاك است و اين مساله به سياست ارتباطي ندارد.
رمضان گفت: تروريسم بر طبق شريعت هاي آسماني و قوانين بين المللي محكوم شده است و امروزه همه ملتهاي جهان از جمله ملت آمريكا نيز از آن رنج مي برند.
مشاور حقوقي لبناني با طرح اين سوال كه چرا امروز دادگاههاي آمريكايي گروهك تروريستي منافقين را از جنايتهاي خود عليه شهروندان آمريكايي در ايران پس از انقلاب تبرئه مي كند؟ افزود: آشكار است كه چنين حكمي سياسي است.
وي با اشاره به اقدام سياستمداران آمريكا در زمينه حذف گروهك تروريستي منافقين از فهرست تروريسم بين المللي گفت: مسلما اگر منافع آمريكا با القاعده در آينده همسو شود، واشنگتن القاعده را نيز از ليست گروه هاي تروريستي حذف مي كند.
رمضان افزود: هدف از صدور اين گونه حكمها و تصميمها اعمال فشار بر ايران و مواضع مستحكم آن در قبال مسايل جهان اسلام بويژه مساله فلسطين، مقاومت لبنان و حمايت سخاوتمندانه تهران از آنهاست.
مشاور حقوقي لبناني خاطرنشان كرد: اجراي قوانين بين المللي امروزه به دليل سلطه جويي آمريكا، در سراشيبي بحران خطرناكي بسر مي برد.
وي اظهار داشت: طبق قوانين كشورهاي غربي، سازمانها حق دارند به احكام دادگاه هايي كه آنها را به تروريسم محكوم كرده اند، اعتراض كنند ولي بايد تشخيص داد كه آيا اين احكام عادلانه و مبتني بر داده هايي واقعي است يا اين كه تصميمات و احكامي سياسي و نادرست هستند.
رمضان تاكيد كرد: از زمان سرنگوني رژيم صدام، عراق موضعي روشن در قبال گروهك منافقين داشت، حكومت عراق اين گروهك را در زمره گروهكهاي حامي ديكتاتور رژيم ظالم بعث اعلام كرد.
وي افزود: حكومت عراق در اين زمينه موضعي قاطع اتخاذ كرد و خواستار پايان دادن به فعاليت اين گروهك و اخراج آن از خاك عراق و بستن اردوگاه اشرف شد.
روز گذشته وزارت خارجه آمريكا با انتشار اطلاعيهاي اعلام كرد كه سازمان مجاهدين خلق را از ليست گروهها و سازمانهاي تروريستي حذف كرده است.
اين تصميم آمريكا راه را براي انتقال عدهاي از اعضاي اين گروهك كه در عراق به سرميبرند، ميگشايد.