نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد سیگاری‌هایی که به طور مرتب میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند سه برابر شانس بیشتری دارند تا دخانیات را ترک کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / به منظور انجام این پژوهش که نتایج آن در مجله‌ی Nicotine and Tobacco Research   به چاپ رسید محققان از طریق تلفن با چندین هزار زن و مرد آمریکایی که دخانیات مصرف می‌کردند تماس گرفته و سۆالاتی در مورد میزان مصرف میوه و سبزیجات از آن‌ها پرسیدند.

 در این پژوهش محققان متوجه شدند افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می‌کنند در ترک سیگار موفق‌تر هستند. این افراد موفق می‌شوند در مدت حداقل سی روز سیگار را ترک کنند. از این گذشته این افراد نسبت به افرادی که میوه و سبزیجات کمتری مصرف می‌کنند در طول روز چند نخ کمتر سیگار می‌کشند. در واقع میزان اعتیاد آن‌ها به دخانیات نسبت به گروه دوم کمتر است.

 محققان معتقدند که مصرف باعث می‌شود که طعم دخانیات برای مصرف‌کننده‌ها تغییر کرده سبزیجات و میوه بدمزه شود. در عوض مواد غذایی دیگری مانند کافئین ،الکل یا گوشت قرمز باعث می‌شود که طعم سیگار برای سیگاری‌ها مطلوب‌تر به نظر بیاید./س 

برچسب ها: ترک ، سیگار ، با ، مصرف ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.