به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، کدو اثر ملین دارد و باعث رفع یبوست و سوءهاضمه میشود، تب را پایین میآورد و برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی، غذای مناسبی است. کدو خونساز است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی میکند و دارای کلسیم و فسفر، منیزیم و آهن است، علاوه بر این خواص، از پیری پوست جلوگیری کرده و سرشار از آنتیاکسیدان است.
کدو ادرارآور است، سینه را نرم و سرفه را آسان کرده و برای درمان قولنج مفید است. کدو مغز را فعال و حافظه را تقویت میکند و باعث تجدید قوای جسمی و روحی میشود. به دنبال خوردن کدو خوابی راحت خواهید داشت، زیرا برای درمان کمخوابی مفید است. کدو چون به آسانی پخته میشود، برای معدههای ضعیف، غذایی مفید است.
کدو برای بچهها و کسانی که دچار بیماریهای عفونی شدهاند و دوره نقاهت را میگذرانند، مفید است. همچنین کدو در پیشگیری از سرطان ریه بسیار مفید و برطرفکننده ورم پروستات در افراد بالاتر از 40 سال است./س