به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / این روزها عرضه انواع ماستهای پرچرب خصوصاً ماستهای چکیده، خامهای یا ماستهایی با 7 تا 15 درصد چربی در سوپرمارکتها و فروشگاهها به حدی افزایش یافته که موجب شده است، حتی افرادی که گرایش به مصرف این نوع ماستها نداشتند نیز به خرید این گروه از لبنیات پرچرب ترغیب شوند.
نگرانکنندهتر آن که برخی خانوادهها به این تصور که ماستهای پرچرب در مقایسه با انواع کمچرب خوشطعمتر و مغذیتر هستند، در زمان خرید بدون هیچ تأملی لبنیات پرچرب را انتخاب میکنند.
متأسفانه، افزایش تولید این محصولات نهتنها منجر به تغییر ذائقه مردم به سوی مصرف فرآوردههای پرچرب میشود، بلکه مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را افزایش میدهد./س