به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از نامه نیوز، همچنین این متخصص تغذیه که پیش از این رئیس دفتر تغذیه وزرات بهداشت بود، هشدار داد: استفاده از رژیمها و مکملهای دارویی و غذایی در باشگاههای بدنسازی میتواند منجر به آسیبهای جسمی و روحی و مشکلات کلیوی، کبدی، قلبی شود و حتی میتواند در مواردی منجر به مرگ شود.
دکتر ربابه شیخالاسلام که مدیر اولین جشنواره «تناسب اندام و بدنسازی، تهدید تا سلامت» است، اعلام میکند در برخی مطب های پزشکان رژیمهای غذایی تجویز میشود که غلط است و کارشناسان تغذیه آنها را قبول ندارند.
در سالهای اخیر گرایش عجیبی در مردان به بدنسازی و در خانمها تمایل شدید به لاغری دیده میشود که در مواردی منجر به آسیب شدید به اعضایی مانند کلیه و کبد شدهاست.
شیخ الاسلام که تلاش برای حذف جوش شیرین از فرایند پخت نان و یُددار کردن نمکهای آشپزخانه را در کارنامه کاریش در وزارت بهداشت دارد، به آثار و پیامدهای ناگوار مصرف نادرست مکملهای دارویی و غذایی در باشگاههای بدنسازی، ورزشی و... اشاره کرد و افزود: متاسفانه وقتی تقاضا برای کالایی ایجاد میشود، شاهد واردات غیرقانونی و قاچاق این کالاها و محصولات به کشور هستیم.
رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران، با یادآوری گرایش عده زیادی از از جوانان به حضور در باشگاه برای افزایش توانمندی، سلامت جسمی و شادابی این پرسش را مطرح کرد که آیا والدین همین بچهها خبر دارند که در باشگاه ورزشی که فرزندشان میرود، چه نوع مواد و مکملهایی برای مصرف توصیه میشود که میتواند سلامت آنها را به خطر بیاندازد.
شیخ الاسلام با اشاره به تجویز رژیمهای غذایی غلط و نامناسب که در برخی باشگاههای بدنسازی و مطبهای پزشکان صورت میگیرد، گفت: آسیبهای جسمی و روحی این قبیل رژیمها باعث بروز مشکلات کلیوی، کبدی، قلبی و... می شود و حتی میتواند منجر به مرگ نیز شود.
به نظر میرسد فیلمهای ماهوارهای و قهرمانسازیهای سینمایی تاثیر فراوانی بر تمایل مردان به داشتن اندامی ورزیده و در خانمها به لاغری و خوش اندامی افراطی داشته است.