به گزارش خبرنگار
سياست خارجي باشگاه خبرنگاران به نقل از انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در خاورميانه، خبر خروج گروهک تروریستی منافقین در رسانههای بینالمللی واکنشهای منفی بسیاری را برانگیخته است که نشان از هراس جامعه بینالمللی از گسترش عرصه فعالیت های این گروهک تروريستي است.
این امر حاکی از دغدغههای متفاوتی است که سیاستمداران امریکایی و جوامع از جمله جامعه آمریکا و کانادا در این خصوص دارند.
از یک سو نگاه ابزاری سیاستمداران که نگاه دوگانه به تروریسم دارند و از سوی دیگر جامعه ای که دغدغه امنیت و هراس از فعالیتهای این گروهک را داشته موجب شده که شاهد دوگانگی میان مواضع سیاستمداران و مردم در جوامع غربی باشیم.
از همین رو است که روزنامه ونکوور سان کانادا در گزارشی تحت عنوان "گروهک تروریستی ایرانی توانست آمریکا را قانع کنند که مبارزان آزادی خواه هستند" به بازتاب این دغدغه ها و انتقاد به تصمیم واشنگتن مبادرت کرده است.
در متن این گزارش آمده است:
به نظر می رسد در واشنگتن تفاوت بین تروریست ها و مبارزان آزادی خواه تنها مبارزه ای چند میلیون دلاری در حوزه روابط عمومی است.
هفته گذشته هیلاری کلینتون اعلام کرد که گروهک تروريستي منافقين پس از 15 سال قرار داشتن در فهرست سازمان های تروریستی آمریکا به دلیل کشتن آمریکایی ها، دیگر تروریست نیستند.
این تغییر عقیده پس از آن ایجاد شد که منافقين ادعا کردند از سال 2003 دست از خشونت برداشته و اخیرا نیز توانسته اند حمایت دادگاهی فدرال در آمریکا را جلب کنند.
اما تصمیم کلینتون، علاوه بر اینکه پاسخی بود در برابر یافته های دادگاه فوق، در پی مبارزه چند میلیون دلاری گروهک تروريستي منافقين بوقوع پیوست.
مبارزه ای که فهرستی طولانی از مقام های ارشد سابق آمریکایی و اعضای کنونی کنگره را همراه داشت. این حامیان در ازای دریافت مبالغ هنگفتی پول سخنرانی هایی را به حمایت از آن و برای پایان دادن به وضعیت آن در فهرست سازمان های تروریستی انجام دادند.
این امر، در کنار سوالات حل نشده بسیاری در مورد اینکه آیا این گروهک واقعا دست از تروریسم برداشته است، این شبهه را به وجود می آورد که دولت اوباما احتمالا برای اینکه از گروه های مخالف دولت ایران حمایت کند، چشم خود را به روی سوابق و مدارک آنها بسته است.
هنوز خاطره احمد چلبی در یاد مردم واشنگتن زنده است. بعید به نظر می رسد که دولت اوباما بار دیگر در همان دام و این بار از سوی تیم یک زن و شوهر شرور و شیطان صفت به نام های مسعود و مریم رجوی بیافتد.
تیمی که به گفته چندین گزارش دولت آمریکا با انواع فعالیت های دیگر نظیر مغزشویی، قوانین شدید و بی رحمانه داخلی و تلقین آموزه های فرقه ای به کودکان کامل می شود.
در واقع تاریخچه و سوابق گروهک تروريستي منافقين آنچنان ننگین و آلوده است که حذف آن از فهرست سازمان های تروریستی هیچ نفعی برای آوازه دولت اوباما در بین ایرانیان نخواهد داشت.
مدارک زیادی در خصوص دست داشتن مستمر گروهک تروريستي منافقين در فعالیت های خشونت آمیز وجود دارد اما یکی از واقعیت های موجود در خصوص این گروهک تروريستي این است که عوامل این گروه برای سرویس اطلاعاتی رژيم غاصب صهيونيستي یعنی موساد کار می کنند حتی بخش وسيعي از افکارعمومي بر این باورند که دانشمندان هستهای ترور شده در ایران نیز توسط گروهک تروريستي منافقيتن و برای موساد انجام شده است.
انتهای پیام/