به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاهبه طور كلی رعایت شیوه های
صحیح تغذیه كه در پیشگیری از بروز انواع بیماری ها و سرطان ها و پیری زودرس نقش
دارند برای افرادی كه می خواهند زندگی سالم و طولانی داشته باشند، ضروری است. این
شیوه ها عبارتند از:
۱- خود و فرزندتان را به خوردن
صبحانه عادت دهید، حتی اگر یك میوه یا یك لیوان آب میوه تازه باشد.
۲- از خوردن میان وعده های
غذایی بین صبحانه و ناهار و ناهار و شام غافل نشوید. سعی كنید در این وعده ها
بیشتر از میوه و سبزی، كیك و كلوچه های كم شكر با یك لیوان شیر استفاده كنید.
۳- در هنگام گرسنگی، تنقلات
نخورید. استفاده از مواد غذایی كم ارزش مثل چیپس و پفك تنها باعث ایجاد عادات
غذایی ناسالم می شود و هیچ نقشی جز بر هم زدن رژیم غذایی شما نخواهند داشت.
۴- روزانه ۸ تا
۱۰ لیوان آب بنوشید.
۵- از خوردن شام سنگین، حجیم و
پرچرب بپرهیزید. خوردن سالاد و سبزی به همراه روغن زیتون را در كنار شام (البته
سبك) فراموش نكنید.
۶- مصرف گوشت قرمز را به ۲
مرتبه در هفته كاهش دهید و سعی كنید بیشتر از ماهی و مرغ و میگو استفاده كنید.
۷- در تهیه غذا به روش صحیح پخت
و حفظ موادغذایی توجه كنید. حتماً قبل از طبخ، چربی های زاید گوشت و مرغ را بكنید
و بیشتر از روش بخارپز و كباب كردن استفاده كنید.
۸- بلافاصله پس از صرف غذا به
رختخواب نروید. ۳ ساعت فاصله بین شام و خواب
كافی است.
۹- از مصرف زیاد نمك خودداری
كنید.
۱۰- هرگز پس از صرف غذا،
چای ننوشید زیرا مانع از جذب آهن می شود.
۱۱- به اندازه كافی میوه و
سبزی بخورید. خوردن روزانه ۵
واحد میوه و سبزی تازه و متنوع برای داشتن بدن سالم ضروری است.
۱۲- مصرف غذاهای آماده
حاوی چربی های اشباع و سس را محدود كنید.
۱۳- از انجام روزانه نیم
ساعت ورزش كوتاهی نكنید./س