به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، عليلو تشريح كرد: اقدامات صورت گرفته در حوزه گردشگري آذربايجان شرقي و تلاش هاي مديريت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان طي چند سال اخير، اميدواري نسبت به جهش استان در صنعت گردشگري را افزايش داده است.
وي با بيان اينكه خواستار ادامه اين روند و سرعت بخشيدن هرچه بيشتر به آن هستيم ، تاكيد كرد: اگر اين روال تداوم داشته باشد مي توانيم اميدوار باشيم كه آذربايجان شرقي جايگاه شايسته خود در صنعت توريسم را در آينده اي نه چندان دور به دست بياورد.
عليلو آذربايجان شرقي را به دليل قدمت، وجود آثار تاريخي، چشم اندازهاي طبيعي، اقليمي و آب و هواي مطلوب و چهار فصل منطقه اي بي نظير خواند كه با توجه به جايگاهي كه همواره در نقش آفريني مسائل اجتماعي كشور داشته، بايد موقعيت ها و پتانسيل هاي گردشگري اش بيش از آنچه هست مورد توجه قرار گيرد.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس توسعه زيرساخت ها در آذربايجان شرقي را امري قابل توجه و قابل قبول خواند و گفت: اگر بخواهيم آذربايجان شرقي را همچون چند سال اخير به عنوان قطب دائمي گردشگري كشور نگاه داريم بايد با تلاش تمامي بخش هاي دولتي و خصوصي نسبت به تقويت و توسعه بيش از پيش اين زير ساخت ها اهتمام بورزيم.
عليلو همچنين از تلاش و پشتيباني نمايندگان آذرربايجان شرقي در مجلس، براي رسيدن به خواستگاه و جايگاه اصلي گردشگري استان در كشور خبر داد./س