به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد،برای آنكه سرطان سراغ دستگاه گوارش شما نیاید:
1. آب سیب
روزی 2 لیوان آب تازه این میوه میتواند خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را كاهش دهد. مطالعات نشان داده به دلیل وجود میزان بالای آنتیاكسیدان در آب سیب، مصرف روزانه 2 لیوان آب سیب 40درصد از ریسك این سرطان را كم میكند.
2. سیر
اگر روزی 2 بار، چه به صورت پخته و چه خام، سیر میل كنید، تركیبات قوی گوگرد كه در سیر وجود دارند به از بین رفتن سرطان روده و معده و همینطور برخی انگلهای گوارشی كمك میكند.
یك سپرمحافظتی برای پوست شما
3. سیبزمینی شیرین
این سیبزمینیها وقتی میرسند به رنگ نارنجی درمیآیند. سیبزمینیهای شیرین كه سرشار از آنتیاكسیدانی به نام بتاكاروتن هستند را جایگزین سیبزمینیهای معمولی كنید تا سیستم دفاعی خود را در برابر سرطان پوست و دهان افزایش دهید.
4. هندوانه
میزان فراوان لیكوپن(آنتیاكسیدانی كه در میوههای قرمزرنگ یافت میشود)، سبب بالا بردن SPF طبیعی پوست شما میشود، یعنی یك سپر محافظتی برای پوست شما ایجاد میكند. این آنتیاكسیدان ضدپیری و ضدسرطان است اما توجه داشته باشید كه این ماده را بهعنوان جایگزین ضدآفتاب در نظر نگیرید یعنی صرفا نقش آن كمكی است و حتما باید در كنار مصرف هندوانه هر روز به میزان كافی ضدآفتاب مناسب هم به پوستتان بزنید./س
یوسف زاده