به گزارش خبرنگاران باشگاه خبرنگاران اردبیل / صراف احمدی افزود: امسال حدود 70 تن انگور از تاكستانهای كوثر برداشت می شود كه از این میزان 50 تن انگور آبی و 20 تن انگور دیم می باشد.
وی سطح تاكستانهای كوثر را 120 هكتار ذكر كرد و گفت: از این سطح 110 هكتار تاكستان آبی و 10 هكتار دیم است.
مدیر جهاد كشاورزی كوثر بیشترین سطح كشت انگور در كوثر را مربوط به گونه حیدری دانست و افزود: عسگری ، بی دانه سلطانی ، قوره شیرین ، میخك و انگور بی دانه از دیگر گونههای انگور این شهرستان هستند.
احمدی گفت: بیشترین میزان انگور شهرستان كوثر در منطقه ازناو و قوملیگل تولید میشود و بیشترین حجم كاشت و تولید انگور نیز متعلق به گونههای حیدری و قورهشیرین است.
وی دلیل افزایش تولید انگور در این شهرستان برخورداری از وضعیت آب و هوایی مناسب ، توجه به توصیههای فنی كارشناسان باغبانی و حفظ نباتات توسط باغداران و نیز افزایش سطح باغات بارور بوده است.
مدیر جهاد كشاورزی كوثر افزود: انگور سیاه این شهرستان از نظر طعم و مفید بودن منحصر بفرد است.
شهرستان كوثر از نظر سطح كشت انگور و میزان تولید آن از شهرستان های برجسته استان اردبیل است.
شهرستان كوثر 50 هزار هكتار عرصه كشاورزی و باغی دارد و سالانه 25 هزار تن انواع محصولات باغی در آن تولید میشود/ س