مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: سالمندان باید به خود اهمیت دهند.

میترا رضا‌اف در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در نیشابور با بیان این مطلب افزود: نکاتی در مورد وعده‌های غذایی هست مثلا بشقاب‌ها باید بزرگ و سفید باشد تا به‌راحتی تمام غذا مشاهده شود.

وی بیان داشت: یک نوبت شیر و دو نوبت آب‌میوه تازه باید نوشیدنی هر روز این گروه از افراد باشد.

مدیرگروه سلامت خانواده دانشکده علوم پزشکی نیشابور عنوان کرد: گوشت سفید مرغ و ماهی باید به‌صورت کبابی یا بخار‌پز مصرف و کنار غذا از پوره سیب‌زمینی،هویچ، نخودفرنگی نیز استفاده شود تا ارزش غذایی‌اش بالا رود.

رضا‌اف تاکید کرد: ماست یکی دیگر از همراهان مناسب برای غذا است که نه تنها باعث نرمی غذا بلکه پروتئین وکلسیم مورد نیاز بدن را نیز تامین می‌کند.

وی با اشاره به استفاده از ادویه‌در غذا‌ها بیان کرد: ادویه‌هایی مانند دار‌چین، زیره وگلپر ضمن از بین بردن نفخ غذا را نیز خوش طعم‌تر می‌کند.

مدیرگروه سلامت خانواده دانشکده علوم پزشکی نیشابور اضافه کرد: این افراد باید شامی سبک میل کنند و به‌جای نمک از انواع ادویه و چاشنی در غداهایشان استفاده کنند.

رضا‌اف خاطرنشان کرد: مصرف روغن را کاهش دهید و تا حد امکان از روغن زیتون وکنجد استفاده شود./س

صادقی

برچسب ها: غذا ، سالمند ، وعده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.