متخصصان دریافتند میان مغز، اعصاب و روده بزرگ رابطه متابولیک وجود دارد و خوردن مواد پروتئینی باعث ماندگاری طولانی مدت احساس سیری در انسان می‌شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،فرآیند گوارش مواد پروتئینی منجر به تولید قند در سطح روده بلافاصله پس از صرف غذا می‌شود.

متخصصان این فرایند را «نئوگلوکوژنز» می‌نامند که در آن به‌وسیله سیستم عصبی در روده پیام‌هایی به قسمت مربوط به کنترل گرسنگی در مغز ارسال می‌شود.

به گفته متخصصان، سیگنال‌های دریافتی در این قسمت از مغز باعث کاهش احساس گرسنگی می‌شوند./س

برچسب ها: پروتئین ، رژیم غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.