به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
یک فوق تخصص قلب و
عروق، گفت: روغنهای زیتون و کانولا بهترین روغن برای حفظ سلامتی هستند.
دکتر معصومعلی معصومی در خصوص شیوه استفاده درست از روغنها اظهار کرد: برای
پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی توصیه میشود حداقل میزان روغن در برنامه
غذایی افراد گنجانده شود.
وی سرخ کردن را یکی از شیوههای نامناسب استفاده از روغن عنوان و از شهروندان
خواست تا حتی المقدور از روغن جهت سرخ کردن، کمتر استفاده کنند.
این جراح و فوق تخصص قلب در ادامه عنوان کرد: استفاده از از روغن به صورت کباب پز،
بخار پز و پخت در فر از جمله روشهای استفاده مناسب از انواع روغنهاست.
معصومی با اشاره به اینکه روغن به دو منظور طعمدار کردن و تامین چربی بدن مورد
استفاده قرار میگیرد، تصریح کرد: بهتر است شیوههای استفاده درست از انواع روغنها
در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.
وی با تاکید بر اینکه روغن زیتون و کانولا بهترین نوع روغنهای تامین کننده چربیهای
اساسی بدن هستند، تصریح کرد: این روغنها بایستی حدود نیمی از کل روغنهای مصرفی
افراد را تشکیل دهند. 30 درصد روغنهای مصرفی افراد بایستی از نوع روغنهای مایع،
ذرت، آفتابگردان، سویا باشند و تنها حدود یک پنجم روغن مصرفی افراد بایستی از نوع
روغنهای حیوانی باشد.
این جراح و فوق تخصص قلب کرمانشاهی در ادامه با تاکید بر اینکه روغنهای حیوانی
فقط در صورتی قابل استفاده خواهند بود که فرد چاق نبوده و مصرف سیگار نداشته باشد
ضمن اینکه ورزش نیز در برنامه زندگی وی گنجانده شود.
معصومی تاکید کرد: به هیچ عنوان روغنهای جامد در برنامه غذایی افراد گنجانده
نشود. روغنهای جامد سمی هستند و به هیچ عنوان نباید استفاده شوند./س