به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از Columbus اوهایو؛ پژوهش های جدید نشان داد افرادی که روزانه یک سیب را به مدت 4 هفته مصرف کردند، در خون آنها سطح موادی که باعث سختی سرخک ها می شود تا چهل درصد کاهش یافت.
خوردن سیب باعث کاهش LDL، کلسترول بد خون می شود در این بررسی دیده شد مصرف کپسول هایی با همان مقدار آنتی اکسیدان موجود در سیب به تاثیر گذاری خوردن سیب نیست.
محققان بر این باورند این موضوع به خاطر وجود دیگر موادی است که می توانند مفید باشند یا به این دلیل است که ترکیبات بایو اکتیو وقتی که خورده می شوند بهتر جذب بدن می شوند./ع2