کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: عوامل اصلی ابتلا به بیماری قلبی رژیم غذایی، مصرف دخانیات، کم‌تحرکی هستند.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  درنیشابور به‌ نقل از دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، لیلا شورورزی افزود: بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در تمام دنیا است.

وی ادامه داد: این عوامل به‌دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی‌شدن پدید آمده است.

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی بیان کرد: امروزه مردم نسبت به گذشته بیشتر غذاهای پرکالری مصرف می‌کنند و از طرفی تحرک بدنی آنان نیز کمتر از گذشته شده است.

شورورزی بیان کرد: فعالیت بدنی، ورزش متناسب باسن، شرایط جسمی،روش‌های کنترل و برخورد با استرس را انجام دهید.

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور اضافه کرد: رعایت اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، کاهش مصرف چربی و روغن در برنامه غذایی، کاهش مصرف مواد قندی و جایگزین کردن قندهای طبیعی، کاهش مصرف نمک و افزایش مصرف فیبراز عوامل تاثیر‌گذار در بیماری‌های قلبی است./س

 

 

برچسب ها: بیماری ، قلبی ، تنبلی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.