به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران درنیشابور به نقل از دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، لیلا شورورزی افزود: بیماریهای قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در تمام دنیا است.
وی ادامه داد: این عوامل بهدلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتیشدن پدید آمده است.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی بیان کرد: امروزه مردم نسبت به گذشته بیشتر غذاهای پرکالری مصرف میکنند و از طرفی تحرک بدنی آنان نیز کمتر از گذشته شده است.
شورورزی بیان کرد: فعالیت بدنی، ورزش متناسب باسن، شرایط جسمی،روشهای کنترل و برخورد با استرس را انجام دهید.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور اضافه کرد: رعایت اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، کاهش مصرف چربی و روغن در برنامه غذایی، کاهش مصرف مواد قندی و جایگزین کردن قندهای طبیعی، کاهش مصرف نمک و افزایش مصرف فیبراز عوامل تاثیرگذار در بیماریهای قلبی است./س