دکتر قره گوزلو، رئیس انجمن صرع ایران در این خصوص به
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماری صرع یکی از شایع ترین بیماری های مغز و اعصاب است که درمان اصلی این بیماری مصرف داروست.
وی افزود: طبق آمارهای علمی در مناطق مختلف ایران حدود 600 تا 800 هزار نفر مبتلا به صرع هستند که درصد آن درخانمها و آقایان یکسال است و از این جمعیت 5 هزار نفر عضو انجمن بیماران مصروع ایران هستند.
قره گوزلو اشاره کرد: از مهمترین اقداماتی که در انجمن صرع صورت می گیرد آموزشهای مداوم به مبتلایان صرع و خانواده های آنهاست و علاوه بر آن برگزاری سمینارها و جلسات یکروزه، جلسات آموزشی روحی- روانی و چاپ کتاب ها و نشریات مرتبط با این بیماری است.
رئیس انجمن صرع ایران درخصوص مشکلات بیماران مصروع تصریح کرد: با وجود قول مساعد مسئولین بیمه مهمترین مشکل بیماران مصروع درحال حاضر تهیه دارو و هزینه بالای درمان این بیماری است چرا که تعداد کمی از داروهای این بیماری تحت پوشش بیمه است و افراد مبتلا که باید در طول روز بیش از 4 قرص مصرف کنند با مشکلات مالی برای تهیه این قرصها و داروها روبرو هستند.
وی در خاتمه خاطر نشان کرد: از میان تمامی بیماران مبتلا به صرع در کشور ما 80 درصد از آنها قابل درمانند و 20 درصد از این افراد متاسفانه به درمان پاسخ نمی دهند./ح