به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان غلامرضا جلال اظهار کرد: کشت سیر در مزارع استان اکنون آغاز شده است و تا دو ماه آینده ادامه دارد.
وی سیر کشت شده در استان اصفهان را از ارقام همدانی و بومی عنوان کرد و گفت: شهرستان های فریدونشهر، فریدن، اصفهان، شاهینشهر و میمه عمده شهرستانهای تولید سیر هستند.
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه در سال گذشته 55 هکتار مزارع استان زیر کشت سیر رفت،افزود: از این میزان اراضی حدود یکهزار و 100تن محصول سیر برداشت شد.
وی با بیان اینکه امسال سطح زیر کشت 50 هکتار است،گفت: دلیل این موضوع،خشکسالی و کاهش منابع آبی است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان پیش بینی کرد در سال زراعی جاری بیش از یک هزار تن سیر از مزارع این استان برداشت شود ./س