به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان؛ در افراد سالم شیرههای گوارشی کلسیم موجود در ماست را هضم کرده و تداخلی در روند هضم غذا ایجاد نميشود.
اما افرادیکه دچار سوءهاضمه و مشکلات گوارشی بوده با مصرف زیاد ماست، دوغ و کفیر همراه با غذا مشکل آنها دوچندان میشودچراکه کلسیم موجود در این خوراکیها عملکرد برخی آنزیمهای گوارشی را مهار میکند.
متخصصان توصیه می کنند این موادا 30 تا 45 دقیقه قبل یا بعد از غذا مصرف شود و مقدار مصرفشان محدود باشد. ماست با وجود کلسیم بیشتری که به دوغ و کفیر دارد، هضم آن سختتر است، اما بالا بودن حجم آب در دوغ و کفیر و رقیق بودنشان باعث افزایش مدت زمان هضم میشود./س