به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبرنگاران؛ خبر اين بود: "قرار است در خلال برنامه تقدير از اهالي موسيقي از شجريان که اين روزها مدال افتخار صداي فتنه را بر گردن دارد تقدير شود"، استاد ديروز که اين روزها پس از دوري از وطن و قدم زدن در اردوگاه فتنه گران خارج از کشور هواي ديدن وطن را کرده است و دوباره به ايران بازگشته است. شجريان که پس از اتفاقات سال 88 رفته رفته صداي فتنه شد و با حضور در يکي از مقرهاي فرماندهي فتنه (دفتر شبکه سلطنتي انگليس) موجي از نااميدي را در ميان طرفداران خود به وجود آورده بود.
اعضاي هيئت مديره خانه موسيقي طي مراسم جشني در سالن همايشهاي برج ميلاد قصد داشتند از اهالي خانه موسيقي که خاکخوردههاي اين عرصه هستند تقدير کنند، تقديري که قرار بود فقط به خاک خوردههاي موسيقي اختصاص داشته باشد اما ناگهان ورق برگشت و قرار شد در اين مراسم از محمدرضا شجريان هم تقدير شود، همان شجرياني كه با نگاه به گذشته او به موارد بسيار تاسف بر انگيز و قابل تاملي همچون گرفتن عكس يادگاري با پير زن رقاص و کابارهاي، رفتن به مقر فتنه در لندن و قرار گرفتن در كنار کارمندان شبکه ضدانقلاب بي بي سي فارسي و در نهايت به آغوش كشيدن مجري مستهجن شبکه بهايي" من و تو" و بسياري موارد ديگر اشاره كرد.
وي که قضايا و جريانات فتنه را به اهرمي براي رسيدن به مقاصد خود تبديل كرده بود با بازي در زمين دشمن، روزي پا را فراتر گذاشته و در مصاحبه با تلويزيون وابسته به پنتاگون (صداي آمريكا) زبان به توهيني بزرگ گشود.
البته
استاد ديروز قضاياي فتنه را فقط در جهت مقاصد سياسي دنبال نميكرد و طبق اخبار
تائيد شده او در پايان كار هنري خود از فتنه به عنوان نردباني براي ثروت اندوزي استفاده
كرد.
محمدرضا شجريان تا پيش از تبديل شدن به صداي فتنه گران از هر تور كنسرت خارجي خود حداكثر 100 هزار دلار كسب درآمد ميكرد تا اين كه با عزيمت خود به خارج از كشور و ارتباط گيري با عناصر معلوم الحال شرايط را براي خود تبديل به فرصت كرد و در روزهاي بعد از فتنه از هر تور كنسرت خارجي خود، بالغ بر 300 هزار دلار كسب درآمد ميكند؛ مبلغي كه موسسات غربي و آمريكايي به او ميدادند.
بسياري از دوستداران اصيل هنر که از شنيدن اين خبر تقدير ناراحت شده بودند بعد از گذشت چند ساعت با يك خبر و اقدام ارزشي مواجه شدند که در آن مسؤلان برگزاري اين همايش که زير نظر شهرداري تهران قرار دارد؛ طي اطلاعيهاي به اعضاي هيئت مديره خانه موسيقي اعلام کردند: "اين مراسم منتفي است، مراسمي که در آن از فعالين فتنه و کساني که روزي در خارج از کشور در اردوگاه فتنه قدم ميزدند تقدير شود، شايسته نيست؛ لذا اجازه برگزاري چنين مراسمي را نخواهيم داد."
اين حركت مسئولان شهرداري در ملغي اعلام كردن مراسم تقدير و تشكر از صداي فتنه به قدري ارزشمند بود كه نشان داد ايران اسلامي جاي كساني نيست که روزي در کشور نمک خوردهاند و با بدست آوردن اندک فرصتي، نمکدان شکستهاند. از اين اقدام انقلابي بايد عميقا تشكر كرد.
اما هنوز در درون خود عميقا اندوهگين هستيم كه كاش اينگونه نميشد كه كارنامه يك عمر فعاليت هنري به اين سرنوشت شوم كه كانون طراحان آن دشمني تاريخي و كينه توزانه با فرهنگ، هنر و تاريخ اين ملت دارند گره بخورد با شبكهاي از آلودهترين عناصر كه "استقلال با شكوه" ملت ايران ايران را هدف فتنه خود قرار دادهاند كه در اين مورد زياد خواهيم نوشت.