طاهري در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به طرح هايي که چندي پيش به منظور افزايش اشتغال زايي در کشور مطرح شده بود گفت: براي اين موضوع بايد طراحي ها و برنامه ريزي هايي انجام و همچنين اين مشاغل بايد کنترل و نظارت شوند.
وي افزود: مشاغل خانگي به دليل کمبود امکاناتي چون مکان مناسب و هزينه هاي بالا نظير ميزان بالاي قبض آب و برق و گاز و ... و از اين قبيل مشکلات نمي توانند توليد انبوه داشته باشند و همچنين نمي توانند کالا را با قيمت مناسب به بازار عرضه کنند زيرا براي آنها به صرفه نيست.
طاهري يک راهکار مناسب براي حل اين مشکل را سرمايه گذاري بخش خصوصي در اين قسمت عنوان کرد و گفت: تعاوني هايي که تحت نظارت وزارت تعاون هستند مي توانند سرپرستي اين مشاغل را به عهده بگيرند و دولت بايد سياست گذاري بخش خصوصي را در جهت ساماندهي مشاغل خانگي ترغيب کند.
اين کارشناس خاطرنشان کرد: يکي ديگر از اقدامات موثر دولت در اين زمينه افزايش دروس دانشگاهي تحت اين عنوان در مراکز عالي است که مي تواند پيوندي بين دانشگاه و بازار کار در راستاي گسترش مشاغل خانگي به وجود آورد.
وي اضافه کرد: برنامه ريزي اتحاد بين دولت و بخش هاي خصوصي، مردم و بازار و فعال کردن دنياي مجازي مشاغل خانگي بايد ساماندهي شود و نيازسنجي هاي مورد نياز در اين زمينه بايد به شکل منسجم تري انجام شود تا مشاغل خانگي در کشور توسعه پيدا کنند./س