معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران ، با اعلام این خبر گفت : از این تعداد 126 میلیون قطعه مربوط به واحدهای مرغ مادر است .
نگهدار با اشاره به اینکه این تعداد جوجه تولیدی 30 درصد جوجه یکروزه گوشتی کشور را تشکیل می دهد ارزش جوجه های تولیدی را یک هزار و 157 میلیارد ریال اعلام کرد .
6 ماه امسال 98 هزار تن گوشت مرغ به ارزش 5 هزار و 29 میلیارد ریال در مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شد .
مازندران دو هزار و 500 واحد مرغداری دارد ./س