استاد دانشکده عمران دانشگاه تربیت مدرس گفت: پانزدهمین کنفرانس بین المللی زلزله وضعیت مدارس ایران را تحسین کرد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران از سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور حمزه شکیب اظهار کرد: در این کنفرانس کارگاهی توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور برگزار شد که نخست گزارشی از وضعیت مقاوم سازی مدارس در ایران مطرح شد.
وی افزود: اساتید حدود 10 کشور گزارشات علمی خود را در زمینه مقاوم سازی مدارس در برابر زلزله ارائه کردند که 4 نفر از این اساتید ایرانی و 6 نفر از دیگر کشورها بودند.
شکیب با بیان اینکه گزارشی توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این کنفرانس بین المللی ارائه شد، خاطرنشان کرد: کارگاهی که در این کنفرانس وجود داشت مورد استقبال شرکت کنندگان واقع شده بود که در این بین فعالیت هایی که توسط اساتید و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از دید تحقیقاتی و عملی انجام شده بود، مورد استقبال قرار گرفت.
استاد دانشکده عمران دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: برای نخستین بار آن چه در کشوری به صورت تئوری وجود داشت در عمل نیز پیاده سازی می شد که این موضوع توسط کشورمان در این کنفرانس مطرح شد.
وی به زلزله ای که در مردادماه سال جاری در استان آذربایجان شرقی اتفاق افتاده بود اشاره و گفت: مدارس مقاوم سازی شده در زلزله اخیر استحکام خود را حفظ کرد و پس از زلزله به ستاد مدیریت بحران تبدیل شد اما در همین حوادث بیمارستان هایی داشتیم که در برابر زلزله به ویرانه تبدیل شد.
شکیب در پاسخ به این پرسش که در این کنفرانس بین المللی محققان از چند کشور حضور داشتند ، تصریح کرد: 3 هزار نفر ثبت نام کرده بودند که نمایندگان 120 کشور دنیا در پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی زلزله در کشور پرتغال  شرکت کردند.
وی این کنفرانس را به المپیک متخصصان زلزله تشبیه کرد و گفت: کنفرانس مهندسی زلزله هر 4 سال یک بار برگزار می شود که طبق تصمیمات گرفته شده، کنفرانسی که در 4 سال آینده قرار است برگزار شود در کشور شیلی خواهد  بود.همچنین کنفرانس 4 سال قبل در کشور چین برگزار شده بود.
استاد دانشکده عمران دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه تعداد شرکت کنندگان ایرانی در این کنفرانس زیاد بود، گفت: با توجه به شرکت متعدد ایرانیان از نظر تعداد مقالات دومین کشور دنیا در این کنفرانس بودیم که نشان از برنامه ریزی خوب ایران دارد.
گفت: بله، گزارشی از وضعیت مدارس کشورمان ارائه شد که از چند سال قبل مجلس شورای اسلامی توجه خوبی در این زمینه داشته است.
شکیب افزود: همچنین در این کنفرانس گزارشی کامل تر نیز از وضعیت مدارس ارائه شد که مدارس در کشورمان به 2 دسته تقسیم می شوند ، نخست قابلیت مقاوم سازی دارند و سپس قابلیت مقاوم سازی ندارند و باید تخریب و بازسازی شوند.کارهای برخی مدارس که نیاز به مقاوم سازی دارند شروع شده که در این راستا تعداد قابل توجهی از مدارس سراسر کشور مقاوم سازی شده که گزارشات کامل آن توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز کشور ارائه شد.
وی اضافه کرد: در این کنفرانس درباره فرآیند شکل گیری فعالیت ها، بودجه، غربال گری و مصالح مصرفی گزارشی ارائه و کارهای تحقیقاتی شبیه سازی شده بود که پیش از آن این فعالیت ها در دانشگاه های شریف و تربیت مدرس انجام شده بود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در این کنفرانس ایران مورد تقدیر قرار گرفت یا خیر؟ گفت: در این کنفرانس ایران از نظر علمی مورد تقدیر قرار گرفت.
گفتنی است، پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی زلزله از 3 مهرماه لغایت 8 مهرماه در کشور پرتغال برگزار شد.
برچسب ها: کنفرانس ، مهندسی ، زلزله ، مدارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار