به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
دکتر سید افشین صفوی گفت: در حال حاضر سطح زیر کشت انگور در استان کرمانشاه 9 هزار و 400 هکتار است که از این میزان حدود هشت هزار و 20 هکتار آبی و هزار و 380هکتاردیم است.
وی ارقام عسگری، یاقوتی، کاشمری، تامسون، فخری، رشه و ... را از جمله ارقام انگور استان کرمانشاه عنوان کرد.
صفوی متوسط عملکرد باغات دیم استان را چهار تن در هکتار دانست و ابراز داشت: این رقم در مورد باغات آبی به 9 تن در هکتار می رسد.
وی افزود: بیشترین میزان انگور در شهرستان های صحنه، سرپل ذهاب، دالاهو، هرسین و پاوه تولید می شود.
صفوی گفت: بیشتر انگور تولیدی در استات مصرف می شود و مابقی به استان های همجوار صادر می شود.