سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نوع مواد مصرف شده برای سیلو کردن در کیفیّت علوفه تهیه شده حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: زارعان به یاد داشته باشند که گیاه را باید در منطقه ای کشت نمود که شدت نور به اندازه کافی باشد.
سلیمانی ادامه داد: اگر نور به مقدار مناسب به گیاه بتابد، مواد قندی بیشتری تولید شده و در نتیجه مواد غذایی سیلو افزایش می یابد.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: انتخاب بهترین رقم و به کار گرفتن مدیریت آگاهانه و فعال برای تولید یک محصول مرغوب در افزایش کیفیّت علوفه اثر زیادی دارد.
وی اظهار داشت: چنانچه میزان مواد قندی گیاه، کم و پروتئین آن زیاد باشد، سیلوی تهیه شده کیفیّت خوبی نخواهد داشت.
سلیمانی تاکید کرد: انتخاب نوع علوفه برای کاشتن و سیلو کردن نباید از خاطر تولیدکنندگان علوفه فراموش شود./س