معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: با ابلاغ آیین نامه جایزه جهانی(فناوری) پیامبر اعظم (ص) یک صحنه رقابت، هماوردی و توانمندی برای محققان و دانشمندان جهان اسلام فراهم می شود که برگزیدگان این جایزه بتوانند در سطح نوبل هم رقابت کنند.

به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران،‌ نسرين سلطان خواه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور درباره برنامه های دولت برای حضور دانشمندان ایرانی حوزه های مختلف در جایزه نوبل اظهار داشت: جایزه نوبل قسمتهای مختلفی دارد که آن بخش علمی و غیره (فیزیک، شیمی، فیزیولوژی و پزشکی، ادبیات) کمتر شائبه سیاسی بودن دارند و آن بخش که مربوط به جایزه صلح است، چندان پارامترهای روشن و مشخصی ندارد و بیشتر هم بر پایه رویکردهای سیاسی اعطا می شود.
 
وی افزود: اما برای اینکه محققان و دانشمندان ما بتوانند در رقابت هایی در سطح نوبل حاضر شوند، لازم است ابتدا در سکوها و مرتبه های پایین تری توانمندی خود را بروز دهند.
 
سلطانخواه در ادامه گفت: یکی از اقداماتی که انجام شده، تدوین آیین نامه جایزه فناوری پیامبر اعظم (ص) برای دانشمندان مسلمان جهان است که به شورایعالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد و خوشبختانه در این شورا مصوب شد و منتظریم ابلاغ آن هستیم.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: با ابلاغ این آیین نامه، هر دو سال یک بار این جایزه در سه حوزه از فناوری هایی که خود ایران در آنها برجستگی دارد در سطح تمام دانشمندان جهان اسلام برگزار می شود تا یک صحنه رقابت، هماوردی و توانمندی را در این سطح ایجاد کنیم که برگزیدگان این جایزه بتوانند در سطح نوبل هم رقابت کنند. 

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار