سمیه صمدی در خصوص میزان استفاده از نمک در غذاها گفت:بهتر است در طبخ غذا از مواد اولیه کم نمک استفاده شود و همچنین برای پخت پاستا، برنج، غلات و سبزیجات از نمک استفاده نشود ,قبل از آن که به غذا نمک افزوده شود مزه آن را بچشید.
وی گفت: میوه و سبزیجات تازه نمک کمی دارند و برای پخت غذا به جای نمک از گیاهان، چاشنی ها و آب میوه ها استفاده شود.
صمدی با اشاره به اینکه محدودیت نمک سبب کاهش فشار خون یا جلوگیری از حمله قلبی می شود، گفت: بهترین راه برای کنترل فشار خون بالا استفاده از مقادیر زیاد میوه و سبزیجات، از دست دادن وزن اضافه و استفاده کمتر از روغن های اشباع است.
وی در ادامه گفت: بسیاری از پزشکان حتی به افرادی که فشار خون بالایی ندارند توصیه می کنند که نمک غذایشان را محدود کنند این توصیه احتمالا برای ورزشکاران مفید است.
وی افزود: افرادی که ورزش های سخت و شدید انجام می دهند می دانند در صورتی که نمک استفاده نکنند نمی توانند سدیمی که بدنشان از طریق عرق کردن از دست داده است را بازیافت کنند اگر نتوانند نمک از دست رفته را جبران نمایند ریسک کم آبی، گرفتگی های عضلانی و آسیب دیدگی افزایش می یابد.
صمدی با تاکید بر اینکه ترکیبات موجود در شکلات از سرطان پیشگیری می کند، گفت: تحقیقات نشان می دهد خوردن شکلات می تواند بیماری های گوارشی از جمله سرطان کولون، سطح فشار خون و التهاب را کاهش دهد.
کارشناس و مشاور علوم تغذیه و رژیم درمانی گفت:به دلیل افزودن شیر، شکر و دیگر افزودنی ها به شکلات غلظت مواد مفید موجود در شکلات کاهش می یابد. تحقیقات بیشتری نیاز است تا بدانیم چه میزان شکلات برای بدن نیاز است تا علاوه بر استفاده از خواص مفیدش گرفتار عوارض ناخواسته ای از جمله افزایش وزن نشود./س