جلوگیری از پیری زودرس
آنتوسیانینها رنگدانههای طبیعی با عملکرد آنتی اکسیدانی هستند که با سلولهای سرطانزا مقابله میکنند، میزان کلسترول بد(LDL) را کاهش میدهند و از تشکیل لختههای خونی پیشگیری میکنند. گلوتاتیون موجود در این میوه تأثیر ضدسرطانی دارد و قدرت دفاعی بدن در مقابل عفونتها را بالا میبرد.
دندانهایتان را برق میاندازد
مسلماً سیب نمیتواند جای مسواک را بگیرد اما به بهداشت دهان و دندان کمک زیادی میکند. گاز زدن و جویدن این میوه برای سلامت لثهها بسیار مفید است. علاوه بر این سیب باعث افزایش ترشح بزاق میشود برای همین مانع رشد میکروبها در دهان میشود. به این ترتیب امکان پوسیدگی دندانها نیز کاهش مییابد.
مقابله با سرطان
سیب حاوی ترکیباتی مانند اسید کافئیک، اسید کلوروژنیک، اسید الاژیک، فرولیک و ترکیبات فنولیک دیگری میباشد. برای همین میتواند از ابتلا به سرطانها پیشگیری کند.
کاهش کلسترول خون
سیب حاوی فیبری محلول در آب به نام پکتین است. این فیبر کلسترول بد خون(LDL) را کاهش میدهد. کمپوت سیب به دلیل سرشار بودن از این فیبر با اسهال مقابله میکند. باید بدانید که سیب با پوست حاوی حدود ۴ گرم فیبر است که نیمی از آن فیبر پکتین میباشد.
جلوگیری از ابتلا به آب مروارید
کرستین یک فلاوونوئید است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و همچنین به پیشگیری از آب مروارید چشم کمک میکند. سیب حاوی کوئرستین است و چشمهای شما را از ابتلا به این بیماری محافظت میکند.پس تا میتوانید سیب نوش جان کنید./ع