به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، این مجتمع با ده هزار متر مربع زیربنا قابلیت نگهداری 10 هزار تن گوشت مرغ منجمد دردمای زیر صفر درجه و هزار تن به صورت دومنظوره برای نگهداری سایر محصولات پروتئینی را دارد.
بخش بسته بندی این مجتمع هم ظرفیت بسته بندی گوشت مرغ در هر شیفت کاری تا 100 تن را داراست .
برای راه اندازی این مجتمع درمدت دوسال و نیم/ هفتاد میلیارد ریال اعتبار با سرمایه گذاری بخش خصوصی و مشارکت بانک های عامل هزینه شده است.
در حال حاضر این مجتمع برای هشتاد نفر اشتغال زایی کرده و با توجه به وسعت مجموعه قابلیت اشتغال زایی تا 300 نفر نیز وجود دارد.
استان قم در سال گذشته بیش از 33 هزار تن گوشت مرغ را تولید کرده که علاوه بر تامین نیاز استان 24 درصد گوشت مرغ را به سایر استانهای کشور صادر کرده است و هم چنین 59 هزار تن تخم مرغ تولید کرده که علاوه بر تامین نیاز استان 79 درصد آنرا صادرکرده است./س