در هر سنی باید مراقب کمرمان باشیم، هر چه این مراقبت زودتر شروع شود، بهتر است. اما بهترین زمان برای فراگرفتن بهترین عادات، آغاز کودکی است...

 



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،اگر این جملۀ همیشگی "صاف بنشین" را که بدون وقفه تکرار می‌کنیم، بی اثر باشد، طبیعی است. آیا واقعاً تا به حال به روشنی برای فرزندتان توضیح داده اید که صاف بنشین یعنی چه؟ خوب است بدانید که بچه ها هم اصلاً از این جملۀ تکراری خوش شان نمی‌آید.

بهترین کار این است که از او عکسی بگیرید و نشانش بدهید که همیشه چه طور می‌نشیند. در غیر این صورت می‌توانید در دو طرفش دو آینه بگذارید و از نیمرخش به او نشان بدهید که به چه شکل نشسته است.

دو وضعیت وجود دارند که حتماً باید اصلاح شوند: 1. زمانی که بچه ها پشت میزتحریر شان (والبته میز غذا، پشت نیمکت کلاس و پشت میز بوفۀ مدرسه) نشسته اند و 2. موقعی که آنها کیف مدرسه شان را حمل می‌کنند.

اگر اشتباه نشستن و نادرست قرار گرفتن پشت میز تحریر هنگام انجام کار همیشگی باشد، در دراز مدت خطر ابتلا به کمردرد را برای کودک با خود به همراه دارد. سعی کنید که حداقل در خانه درست بنشیند و کمرش وضعیت سالمی داشته باشد. اگر او یاد بگیرد که در خانه درست بنشیند، احتمالش بسیار زیاد است که در جاهای دیگر (در مدرسه، هنگام تفریح و...) هم همین طرز نشستن را تکرار کند.

1)حواستان باشد که وسایلی که برای او انتخاب می‌کنید، متناسب با قد و قواره اش باشد، از جمله: صندلی های قابل تنظیم، ارتفاع مناسب میز (اگر لازم است زیر پایش چند کتاب بگذارید) و... .

2)مراقب باشید که بتواند پاهایش را روی زمین بگذارد، می‌توانید یک زیر پایی، جایی که پاهایش قرار می‌گیرند، بگذارید.

فرزندتان چه طور کیف مدرسه اش را حمل می‌کند؟

بهترین کیف های مدرسه، کیف های چرخدار هستند، مگر اینکه کلاسش در طبقه ای غیر از طبقۀ اول واقع شده باشد، در این صورت نباید کیف چرخدار داشته باشد، حتی اگر کشیدن کیف با یک دست، باعث عدم تعادلش بشود.


برچسب ها: عوامل ، درد ، کمر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.