دکتر مریم حبیبی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه مصرف زیاد و بیش از اندازه کربوهیدرات های ساده در دراز مدت امکان ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهند گفت: مصرف مقدار کم مواد پروتئینی گیاهی و حیوانی که برای رشد و ترمیم بافت مغز و انتقال پیام های عصبی فوری هستند، پروتئین مورد نیاز بدن را تامین می کند.
وی در ادامه افزود: افراط در مصرف پروتئین مضر است و خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف مواد غذایی موجب کاهش خطر ابتلا به آلزایمر می شود گفت: مصرف لوبیا، عدس، نخود، اسفناج، کلم بروکلی، هویج، کدوحلوایی، فلفل دلمه ای، انواع مغزها و روغن های گیاهی مانند زیتون، کانولار و آفتابگردان موجب بهبود عملکرد مغزی و کاهش ابتلا به آلزایمر می شود.
*مصرف ویتامین B و پیشگیری از آلزایمردکتر حبیبی با اشاره به مطالعات انجام شده در خصوص تاثیر مصرف ویتامین B در کاهش خطر ابتلا به آلزایمر گفت: کمبود ویتامین B12 ، اسید فولیک و منیزیم خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد.
وی تصریح کرد: ویتامین های گروه B، خصوصا B1 و B6 وb12 نقش به سزایی در فعالیتهای ذهنی و عملکرد مغز دارند.
وی درپایان خاطر نشان کرد: مصرف آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E,A,C موجب حفظ سلامت مغز و پیشگیری از آلزایمر می شود./ح