وی با بیان اینكه اكنون مرحله دوم كشت و برداشت برنج در جنوب سیستان و بلوچستان در حال انجام است، گفت: مرحله نخست كشت و برداشت این محصول از بهمن تا خرداد ماه و مرحله دوم از خرداد تا پایان آبان انجام می گیرد.
وی افزود: كشت و برداشت برنج تنها به جنوب سیستان و بلوچستان اختصاص دارد و نیكشهر، سرباز، ایرانشهر، خاش، سراوان و مهرستان به ترتیب از بیشترین سطح زیر كشت این محصول در استان برخوردار هستند.وی ندا، نعمت، شفق، شیرودی، صدری، چمپا، سیاه و بوتو را از مهمترین اقسام برنج تولیدی در جنوب سیستان و بلوچستان برشمرد.وی اظهار داشت: با توجه به بارندگی اندك و استمرار پدیده خشكسالی امسال سطح زیر كشت برنج در زمینهای كشاورزی جنوب استان هزار هكتار كمتر از سال گذشته بود.رییس سازمان جهاد كشاورزی سیستان و بلوچستان مهمترین وجه تمایز استان در تولید برنج با استان های دیگر را دو بار برداشت این محصول در سال عنوان كرد.كیخا یادآور شد: بیش از پنج هزار نفر در استان به كار كشت و برداشت برنج اشتغال دارند و 14 كارگاه شالی كوبی در منطقه فعال است./س