با انتخاب رستورانی در دانمارک به‌عنوان بهترین رستوران جهان، پیش‌بینی می‌شود که این رستوران به مقصد جدید گردشگری این کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران، امسال مجله‌ی «رستوران» که هرساله ، فهرستی از پنجاه رستوران برتر دنیا را منتشر می‌کند، رستوران «نوما» در شهر کپنهاگ دانمارک را به‌عنوان بهترین رستوران جهان انتخاب کرد. در این فهرست همچنین رستوران‌هایی از اسپانیا در رتبه‌های دوم و سوم و رستوران‌هایی از برزیل و ایتالیا در رتبه‌های چهارم و پنجم قرار گرفتند.

 رستوران نوما

نگرش جدید، مبتکرانه و قانون شکنی که نوما به آشپزی دارد، انقلابی در جهان خوراک ایجاد کرده است. به عنوان مثال این رستوران "اشتها آورهای" قدیمی و خسته کننده را حذف و به جای آن مجموعه ی بی نظیری از استارتر ها را جایگزین کرده و همین ارزش این را دارد که هزینه ی یک سفر به دانمارک را به جان بخریم. بدلیل استفاده از متدهای مبتکرانه ی آشپزی، انبار اولیه ی رنه ردزیپی در نزدیکی بارانداز موفق شده که احساس علاقه مندان غذاهای شمالی را تغییر دهد. این رستوران شجره نامه ای بسیار قدیمی دارد و احساس و صداقت در جزء جزء غذاها ریشه دوانده است

.

 رستوران ال سیلر دو کان روکا

علاقه ای که برادران روکا نسبت به آشپزی و مهمان نوازی دارند غیر قابل انکار است ولی غذاهای آنها حالتی شوخ طبعانه دارد تا جدی و کلاسیک. مثلا زیتون های کاراملی را سوار بر درخت شاه بلوط برسر میز می آورند و مواد افزودنی کاتالان در منوی رستوران ها از اهمیت ویژه ای برخوردارند. متدهای زیرکانه نیز مکمل طعم ها و ادویه جات ساده هستند و از مخلوط آن برای مزه دار کردن دهان و متمرکزتر کردن ذهن استفاده می شود. این غذاها بسیار عاقلانه و نیز لذیذ طبخ می شوند

.

رستوران موگاریتز

اشخاصی که به این رستوران مراجعه می کنند اغلب قصد دارند که احساس های قبلی خود را نسبت به خوراک از بین ببرند. غذاهای اینجا هرکدام برای تعریف یک داستان، برانگیختن احساسات و افزودن کمی جادو به غذاها طبخ می شوند. مشخصا غذاهای اینجا استثنایی هستند. آندویی لوئیس آدوریز و آشپزخانه اش مدت ها پیش کشف می شد اگر آنها تنها به سبک خاص خود بسنده می کردند و تغییری در کیفیت غذاها ایجاد نمی کردند؛ اما امرزه مخلوط همین دو مساله است که باعث شده رستوران موگاریتز به یکی از برترین و مهیج ترین رستوران ها تبدیل شود

.

 D.O.M.

هدف اصلی رستوران دی او ام این است که در مناطق برزیلی و آمازونی – از درختان نخل و کاساو گرفته تا یافته های عجیب پنهان در قلب جنگل های بارانی - مقام اول را کسب کند. اکثر خانواده های اروپایی به این رستوران سری می زنند اما اغلب برای استقبال از میوه های کامبوکا، ریشه ی ناشاسته و آب توچوپی به اینجا می آیند. سرآشپز اول به نام الکس آتالا باید به تنهایی غذاهای برزیلی را تقویت کرده و بهبود ببخشد. این رستوران با بیش از 50 سال سابقه در مرکز نیمه ی جنوبی این شهر بزرگ واقع شده و هنوز هم یکی از بهترین هاست

.

 اوستیریا فرانسسکانا

سرآشپزهای محدودی هستند که قادرند سنت و مدرنیته را با هم در غذاها بگنجانند. یکی از این سرآشپزها، ماسیمو بوتورا می باشد. یک وعده غذایی در این رستوران اغلب با یک بشقاب ساده شامل همبرگر محلی کوپا آغاز شده و سپس به غذاهای پیچیده و لذیذی می رسیم که طریقه ی آشپزی منطقه ی امیلیا رومانا را شدیدا تحریک و متحول می کند. در اینجا سنت شکنی یکی از اصلی ترین عوامل است اما این رستوران که سال قبل سومین ستاره ی میچیلین را نیز دریافت داشته، بسیار متواضعانه و غیر رسمی با مشتریانش برخورد می کند

.

 پیرسه

توماس کلر صاحب این رستوران است که در منطقه ی گران قیمت و تجددگرای نیویورک در مقابل پارک سنترال قرار گرفته است. هر غذایی که برای سرو به مشتریان ارائه می شود، نه تنها هیچ گونه تاخیری ندارد، بلکه به دقت در آشپزخانه مورد بررسی و بهبود واقع می شود تا اطمینان حاصل شود که منوی متغییر رستوران به روی پیشرفت قدم بر می دارد. سرویس دهی، لیست نوشیدنی ها و فضای نسبتا لوکس رستوران همگی این حقیقت را اثبات می کند که اینجا از استانداردهای بالایی برخوردار است و غذاهای آن حقیقتا کیفیت عالی دارند.

آلینیا

این رستوران شاید طرح اولیه ای از رستوران هایی باشد که در آینده به وفور خواهیم دید با این حال، ما هم اکنون فرصت داریم که از وجود آن استفاده کنیم. سرآشپز اصلی که گرانت آچیز نام دارد تجربه ای فوق العاده متفاوت از آن چیزی که تا به حال داشته اید را به شما ارائه خواهد داد. مثلا پیش غذاهایش روی سیم معلق هستند. حتی میزهای غذا هم به نحوی عجیب چیده شده اند. روش تهیه ی غذای آن از تکنیک های خاصی بهره می گیرد و از ژل، کف و پودر در آنها استفاده می شود. تمام اینها در فضایی مدرن به شما ارائه خواهد شد. در یک جمله، در این رستوران با فضایی غیرعادی و سرآشپزی غیرعادی مواجه خواهید شد.

 آرزاک

فلسفه ی دو سرآشپز پدر و دختر به نام خوآن ماری و النا بسیار ساده است: یک غذای اسپانیایی خوب و اصیل را انتخاب و به نحوی طعم و مزه ی آن را ارتقا دهید که مشتریان در هنگام میل غذا، از تمام حواس های خود استفاده کنند! با اینکه غذاهایی مانند ماهی شور همراه با انگور فرنگی امروزه بر روی صفحه ی مانیتورها دیده می شود اما غذاهای کلاسیک باسکی هنوز هم اساس و بنیان رستوران ها را تشکیل می دهند و قوانین جانبی آشپزی را ارتقاء می دهند.

 صرف شام در هستون بلومتال

تجربه ی یک شام لذیذ را در غذای سنتی بریتانیایی مربوط به قرن چهاردهم میلادی خواهید یافت که در رستوران بلومتال و توسط سرآشپز اشلی پالمر واتس طبخ شده باشد. این غذاها طعم و بوی فوق العاده ای دارند. مشتریان اینجا عاشق جگر سیاه رنگ و بسیار نرم مرغ، دسر گوشت یا میوه و شیرینی خوشمزه ی کیک حلقوی ساترنس هستند. مزه ی این غذاها تا مدت ها در دهان شما باقی خواهد ماند.

 پارک ایلون مالیسون

سرآشپز و مدیر کل این رستوران به نام های دانیل هام و ویل گیدارا، هم اکنون بصورت شراکتی اینجا را اداره می کنند. این رستوران در یک حرکت توانسته از یک ستاره ی میچلین به 3 ستاره ارتقا بیابد و امروز نیز پیوستن به 10 رتبه ی برتر جهان را موجب افتخار و مباهات خود می داند. این دو نفر هر قدم از این پیشرفت را برنامه ریزی کرده اند و مهمترینشان طراحی یک نوع منو می باشد که مهمانان می توانند برای هر چهار قسمت از وعده ی غذایی خود یک ماده ی اولیه ی اصلی نام ببرند. تجربه ای آرامش بخش اما متغییر در اینجا و در دل نیویورک منتظر شماست.

برچسب ها: آشپز ، بازار ، رستوران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار