اين قاضي ديوان عالي كشور با تاکيد بر اينکه محاکم قضايي موظف هستند که به صورت فوقالعاده به جرايم انتخاباتي رسيدگي کنند، گفت: لازم است رؤساي کل دادگستريها پرونده را به شعب خاص ارجاع داده و قضات مجرب بيطرفانه بر اين پروندهها نظارت کنند.
وي اظهار داشت: وظيفه دستگاه قضا اين است که در اسرع وقت نقش خود را ايفا کند لذا اگر دستگاه هاي نظام وظايف خود را ايفا کنند انتخابات سالمي خواهيم داشت.
صفرپور با توجه به اينكه مجازات، خود عاملي براي پيشگيري از وقوع جرم است، تصريح كرد: اطلاعرساني در پيشگيري از وقوع و تكرار جرم كاسته و اگر فردي مرتكب تخلف در انتخابات شود از نظر قانون جرم محسوب و فرد مرتكب مجازات ميشود.
وي با اشاره به فصل ششم و هشتم متن قانون انتخابات رياست جمهوري يادآور شد: تخلفات تبليغاتي كه در متن قانون انتخابات مطرح شده طبق قوانين كيفري جرم محسوب ميشود و تخلفات و جرايم ديگر در كنار اين مساله توسط قانون مجازات اسلامي پيگيري ميشود.
قاضي ديوان عالي كشور در پايان با تاكيد بر اينكه تبليغات زودهنگام كانديداي رياست جمهوري جرم است، خاطرنشان كرد: برنامهها و تبليغات زود هنگام كانديداهاي رياست جمهوري در تبليغات انتخاباتي جرم بوده و طبق اين قانون، به حبس يا انفصال از خدمت دولتي محكوم ميشود.
انتهاي پيام/