به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / وی افزود: نان های سنگک و بربری، که به عنوان نان های سبوس دار (کامل) شناخته شده اند، مناسب ترین نوع نان برای بیماران مبتلا به دیابت هستند.
عضو انجمن تغذیه و دیابت ایران گفت: یکی دیگر از راهکارهای تغذیه
ای برای کمک به سلامت بیماران دیابتی، مصرف برنج روزانه به
صورت کته ای است.
دارابی با بیان اینکه
پیروی از یک رژیم غذایی سالم، راهکار مناسبی برای کنترل بیماری دیابت
است، افزود: بهتر است بیماران دیابتی از مصرف مواد غذایی مانند انگور،
هندوانه، خرما، کشمش زرد، خربزه، کلم بروکلی، هویج، شلغم و چغندرقند در
برنامه غذایی خود پرهیز کنند.وی هم چنین کله پاچه، دل، قلوه و جگر را از دیگر مواد غذایی مضر برای مبتلایان به دیابت
ذکر کرد./س