راضيه نجات زاده در گفت و گو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: گلوتاتیون موجود در کشک، ضمن جذب در دستگاه گوارش و ورود به چرخه گردش خون، از دیواره سلولی نیز عبور می کند.
وی ادامه داد: اگرچه مواد غذایی گوناگونی دارای گلوتاتیون هستند، اما به دلیل عدم جذب در سیستم گوارشی و یا عدم امکان عبور از دیواره سلولی، تاثیری در تقویت سیستم ایمنی بدن ندارند.
كارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اظهار کرد: ظرفیت بدن در تولید گلوتاتیون محدود بوده و مصرف کشک، به عنوان نوعی آنتی اکسدان در بدن عمل می کند. /س