به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک
نوشابهها داراي مشكلات متعددي هستند كه تاثير آنها در كاهش جذب كلسيم به علت وجود فسفات سديم، يكي از اين اشكالات است. وي با اشاره به اين كه رشد استخوانها و ماهيچهها در دورهاي از سن در حال افزايش است،
دختران در دوره نوجواني به آهن بيشتري نياز دارند.در اين دوران نياز به كلسيم، آهن، زينك و منيزيم 2برابر دوره قبل است كه اين مقوله بايد در تغذيه كودكان لحاظ شود. از آنجا كه فعاليت كودكان زياد است، چنانچه در اين سن كلسيم به مقدار كافي به فرد نرسد، پوكي استخوان به دنبال خواهد آورد و براي جلوگيري از اين مورد، ميزان كلسيم در اين سن 800 ميليگرم و در زنان بالاي 50 سال مقدار بيشتري نياز است. چنانچه كودك يك ليوان شير بدون چربي بخورد،300 ميليگرم كلسيم مصرف كرده است يا در30 گرم پنير 200 ميليگرم كلسيم وجود دارد. نسبت كلسيم به فسفر نيز اهميت دارد و مصرف غذاهايي كه حاوي فسفر زيادي است در جذب كلسيم دخالت ميكند و از جذب كلسيم ميكاهد./س