به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، این سمینار یازدهم و دوزادهم آبانماه در محورهای اخلاق پزشکی در سلول درمانی ، تحقیقات سلولی و مولکولی ژنتیک در حوزه سلولهای بنیادی ، استخراج و کشت سلولی ، پزشکی ترمیمی و مهندسی بافت ، نقش مطالعات پایه در سلول درمانی ، پیوند سلولهای بنیادی خونساز ، نقش سلولهای بنیادی در درمان بیماریها در تالار شهید هاشمی نژاد بیمارستان امام رضا(ع) برگزار می شود .
این سمینار برای تمامی گروههای بالینی و پایه پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی ، علوم آزمایشگاهی ، زیست شناسی، بهداشت و پرستاری شامل تمام اعضاء هیئت علمی ، دانشجویان ، پرستاران و کارشناسان علوم آزمایشگاهی دارای امتیاز بازآموزی است .
دبیر ستاد سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه قدمت استفاده از سلولهاي بنيادي جهت درمان بيماريها به حدود 55 سال قبل بر مي گردد كه با روش پيوند مغز استخوان انجام شد اظهار داشت : در حال حاضر سلولهای بنیادی در ساير علوم گسترش يافته و مرزهاي بسياري را در نور ديده و جهان زيست شناسي و پزشكي را متحول ساخته است.
دکتر علی قاسمی خاطر نشان کرد : هدف از درمان با سلولهاي بنيادي درمان يا كاهش شدت بيماريهايي است كه صعب العلاج بوده و با درمان هاي متداول و كم خطر غير قابل درمان هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه كسب دانش، بومي سازي و استفاده از فناوري و ابزارهاي نوين و مورد نياز در پژوهش سلولهاي بنيادي موضوعي است كه در سالهای اخیر مورد توجه بیشتر مسئولان دانشگاه قرار گرفته است اظهار داشت : به همین منظور با مساعدت رئیس دانشگاه ،معاونت پژوهشي و آموزشي و رياست محترم دانشكده هاي پزشكي ، داروسازي و دندانپزشكي، ستاد پژوهش و كاربرد سلولهاي بنيادي تاسيس و يكي از رسالت هاي خود را آموزش قرار داده است
وی افزود : به منظور آشنايي اساتيد، دانشجويان و همكاران پرستاري و
آزمايشگاهي اولين سمينار مرتبط در تاريخ هاي 11 و 12 آبان ماه 1391 با همكاري
پژوهشگاه رويان، دانشگاه فردوسي، جهاد دانشگاهي و بيمارستان شريعتي تهران برگزار
می شود./س