مدیر بخش شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: سالانه تا 700 قطعه بچه ماهی گرم آبی در منابع آبی استان رها می شود که در زمان صید حدود 900 تن گوشت ماهی عاید بهره برداران اصفهانی می گردد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان محمد رضا عباسی با اشاره به اینکه در مهر امسال، 115 هزار قطعه بچه ماهی گرمابی در منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی استان اصفهان رهاسازی شده است، هدف از اجرای این طرح را استفاده بهینه از منابع آبی به ویژه سدهای کشاورزی عنوان کرد و افزود: این تعداد بچه ماهی در سدهای چادگان، نجف‌آباد و لنجان رها شده است.

به گفته وی ماهی‌های رها شده در این سدها که از نوع گرمابی از جمله کپور معمولی و آمور است پس از هشت ماه تا یک‌سال صید می‌شوند.

مدیر بخش شیلات جهادکشاورزی اصفهان هزینه اجرای این طرح را حدود 46 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: با رهاسازی این نوع ماهی‌ها، حدود 115 تن گوشت ماهی به ارزش حدود شش میلیارد ریال تولید می‌شود.

به گفته وی از ابتدای امسال تا‌کنون حدود 106 هزار قطعه بچه ماهی در منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی استان اصفهان رها شده و تا پایان سال به 400 هزار قطعه می‌رسد.

وی افزود: ماهیان گرمابی در استخرهای خاکی و در مناطقی که آب دمای بین 18تا32 درجه سانتیگراد دارد، پرورش داده می شود./س

برچسب ها: اصفهان ، تولی ، ماهی ، گرم ، آبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.