نتایج یک آزمایش جدید نشان داد، مصرف اسیدهای چرب امگا – ۳ ضروری موجود در مواد غذایی مانند ماهی آزاد به تقویت حافظه کاری کمک می کند و همچنین برای بهبود فعالیت های جسمی حیاتی است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

متخصصان علوم پزشکی دانشگاه پیتزبورگ در آمریکا به تازگی نشان داده اند که افراد بالغ جوان و سالم در گروه های سنی ۱۸ تا ۲۵ ساله می توانند حتی با افزایش مصرف اسیدهای چرب امگا – ۳ حافظه شغلی خود را تقویت کنند.

دکتر بیتا مقدم مدیر پروژه و استاد علوم اعصاب در پیتزبورگ در این مطالعه خاطرنشان ساخت: پس از انجام آزمایشات فوق متوجه شدیم با وجودی که جوانان در گروه سنی در اوج توانایی ذهنی و ادراکی هستند اما با مصرف امگا – ۳ باز هم می توان به تقویت حافظه کاری آنها کمک کرد و افراد سالم و جوان نیز از مصرف این مکمل ها سود می برند.


این متخصصان درعین حال یادآور شده اند که هنوز نتوانسته اند درباره مکانیزم هایی که منجر به تقویت حافظه کاری پس از مصرف امگا – ۳ می شوند، اطلاعات شفافی به دست آورند و در مطالعات بعدی به بررسی دقیق تر این ارتباط خواهند پرداخت./س 

برچسب ها: کرمانشاه ، تقویت ، حافظه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.