به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، مغز پسته دارای مقدار زیادی پروتئین گیاهی و مواد نشاستهای است و این دانه کوچک سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، روی و منیزیم است که بسیاری از نیازهای بدن را تامین میکند.
روی موجود در پسته، در رشد سلولها و بافتهای بدن بسیار مؤثر است و وجود کلسیم و آهن در پسته به استحکام بخشیدن به استخوان و دندانها همچنین درمان بیماریهایی مثل کمخونیهای ناشی از فقرآهن کمک میکند.
پسته دارای مقدار زیادی پروتئین است آن قدر که میتوان آن را در کنار گوشت و حبوبات به عنوان یکی از منابع غنی پروتئین به شمار آورد همچنین خوردن پسته برای بالا بردن حافظه و تقویت ذهن هم مفید است.
پسته همچنین منبع غنی فیبر و ویتامین 6 B نیز هست و میزان پتاسیم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسیم موجود در یک عدد پرتقال برابر است./س