مدیر جهادكشاورزی خمین از آغاز برداشت محصول پیاز از اراضی این شهرستان خبر داد.

 

جعفری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: سطح زیركشت پیاز این شهرستان 28 هكتار است كه پیش بینی می شود از این سطح یكهزار و 110 تن محصول برداشت شود.

وی میانگین تولید این محصول در هر هكتار را 42 تن بیان و خاطرنشان كرد: پیاز كشت شده این شهرستان 90 درصد قرمز آذرشهر و مابقی نیز زرد اصفهان و سفید كمره است.

وی ادامه داد: مناطق كشت این محصول قیدو، مزاین، دانیان ،حاجی آباد، دهنو و قورچی باشی است.

جعفری گفت: این شهرستان یكی از قطب های تولید پیاز در كشور محسوب و رتبه اول تولید در استان مركزی را دارد.

وی اظهارداشت: پارسال دو هزار و 236 تن محصول پیاز از سطح 40 هكتار اراضی زیركشت این محصول در خمین تولید شد.

52 درصد از جمعیت 110هزار نفری خمین كشاورز است./ع

برچسب ها: برداشت ، پیاز ، خمین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.